marți, 5 octombrie 2010

Cea mai noua gama de sapunuri cu miere


Incepand cu luna Septembrie 2010 ne-am largit gama de produse cu o gama de cosmetice cu miere deosebite, o parte dintre ele aduse din Franta.

Gama de sapunuri "Miel de Thym" sunt fabricate in Franta, si sunt bazate EXCLUSIV pe grasimi vegetale si miere, aceste combinatie de ingrediente fiind ideala pentru a oferi pielii hidratarea de care are nevoie.

De ce sapunuri din Franta?? Fiindca Franta are una dintre cele mai vechi traditii in industria cosmetica, si produsele lor sunt de cea mai inalta calitate.


Gama "Savon vegetal au Miel" cuprinde 6 sortimente de sapunuri hexagonale de 100gr, fiecare dintre ele cu miere si inca un ingredient natural deosebit:
1) Sapun cu miere si propolis
2) Sapun cu miere si ceara de albine
3) Sapun cu miere si lavanda
4) Sapun cu miere si pollen
5) Sapun cu miere si ulei de masline
6) Sapun cu miere si cimbrisor


Sapunul cu miere si propolis este cel mai cautat de clientii datorita calitatilor antibacteriene deosebite ale propolisului, fiind preferat mai ales de persoanele cu ten sensibil, insa si cel cu ulei de masline este ideal pentru ca lasa pielea foarte catifelata.

Fiindca noi pana in prezent nu am reusit sa punem la punct un site cu vanzare on-line, o sa gasiti aceste produse la targurile la care vom participa (si promitem sa anuntam din timp care sunt acestea), dar si la colaboratorii nostrii site-ul OLIVO sau la magazinul Casa Bio din Cluj

Tot din gama sapunurilor naturale, insa dintre cele fabricate va recomandam cu caldura sapunurile Galador - facute la noi in tara, aici la noi in Ardeal, la Sorostin. Le recomandam fiindca apreciem in mod deosebit produsele de buna calitate, realizate manual cu multa munca si migala, de niste oameni deosebiti care pun nu doar ingrediente naturala in aceste sapunuri, dar si putina dragoste... Noi speram ca pe viitor si noi sa includem in gama noastra de cosmetice sapunuri fabricate manual cu miere, ceara de albine si propolis.

8 comentarii:

  1. Pentru cei care vor sa achizitioneze aceste produse la un pret bun (mai accesibil ca pe site-uri), le pot gasi in perioada 23-24 Octombrie la targul de produse bio Organic Fest, in Bucuresti, la restaurantul Sangria (Caderea Bastiliei nr 78), o locatie deosebita, unde vor fi prezenti producatori si distribuitori de produse BIO. Veti gasi sapunurile cu miere si multe alte specialitati de miere din gama Premium de la Apidava la standul OLIVO.

    RăspundețiȘtergere
  2. e marfa!....cu acest tip de sapun poti trata in special alopacia severa pe sistem nervos si are calitati de linistire a persoanelor mai vulcanice...(ex. cum sunt eu) am facut proba pe mine insumi.

    RăspundețiȘtergere
  3. l-am achizitionat ieri de la targul de produse din miere de la apicola. Miroase minunat si hidrateaza pielea <3

    RăspundețiȘtergere
  4. Aceasta gama de sapunuri pe baza de ingrediente apicole le puteti gasi in fiecare weekend in Bucuresti, la targul de pe Lipscani, dar si in Piata Crangasi (atat cat tine vremea buna pentru targuri in aer liber).
    Incepand cu saptamana viitoare vom prezenta cateva produse noi: sapunuri exfoliante pe baza de miere, polen, propolis, lavanda si alte ingrediente naturale, care sunt minunate pentru piele

    RăspundețiȘtergere
  5. Toata gama de produse cosmetice APIDAVA se gaseste acum pe www.honey-land.shopmania.biz.
    Livrare gratuita in Bucuresti si Mures.
    Aceste cosmetice sunt deosebit de bune, sute de clienti sunt incantati deja.

    RăspundețiȘtergere
  6. Unde as putea gasi aceste sapunuri ? Am cumparat acum 3 zile de la un stand din Sun Plaza si sunt foarte incantata, as dori sa-mi mai iau dar nu am mai gasit vanzatorii in mall. Multumesc !

    RăspundețiȘtergere
  7. Gasesti sapunurile de vanzare pe on-line:
    www.biobunatati.ro
    www.honey-land.shopmania.biz
    www.skinpriority.ro
    wwww.e-mierealbine.ro
    www.farmaciadeacasa.ro

    In Bucuresti, colaboratorii nostrii se muta in diferite locatii unde sunt targurile de produse traditionale.

    In perioada aceasta este un targ permanent in Piata Nicolae Grigorescu.

    RăspundețiȘtergere
  8. Sapunurile Apidava le puteti comanda pe www.honey-land.net

    RăspundețiȘtergere