marți, 1 noiembrie 2011

Gama de cosmetice APIDAVA


APIDAVA COSMETIC LINE - este cea mai noua gama de produse de la APIDAVA. Produsele din aceasta gama sunt produse cosmetice toate pe baza de ingrediente apicole.

AICI gasiti lista de magazine si colaboratori care vand aceste produse in tara.

Gama de produse cosmetice Apidava a fost creata in colaborare cu un inginer chimist pasionat de domeniul cosmetic de peste 20 ani, d-na Anisoara Dusa cu o experienta de peste 20 de ani in domeniu.

Impreuna am creat "retete" potrivite, cu adevarat eficiente, care sa ne permite incoporarea ingredientelor apicole in stare pura, in faza finala de productie,
astfel incat sa pastram intacte toate proprietatile acestor ingrediente.

Complexul de miere, ceara de albine, propolis, si laptisor de matca, incorporate in grasimi vegetale iti vor oferi hidratarea si ingrijirea naturala de care tenul tau are nevoie in fiecare zi.

Secretul acestor produse cosmetice este unul singur: toate contin produse apicole, intr-o concentratie foarte mare - ceea ce nu se vede, dar se simte -.

GAMA DE COSMETICE APIDAVA

1) Produse pentru ingrijirea tenului:

- CREMA HIDRATANTA cu Miere, Propolis, Ceara de Albina

- CREMA ANTIRID de zi cu Miere,Ceara,Extract din Flori de Salcam si Laptisor de Matca

- CREMA REGENERANTA de noapte cu Miere,Ceara, Laptisor de Matca, Vitamina A & E

- CREMA CONTUR DE OCHI cu Miere, Ceara de albine, Laptisor de Matca, Ulei de masline, Ulei din Samburi de Struguri, Vitamina E

- GOMMAGE DE FATA cu Miere, Argila, Extract din Samburi de Masline - ideal pentru inlaturarea celulor moarte si previne inchiderea porilor si formarea cosurilor negre. Este indicat a se folosi 1 data / saptamana.

- MASCA CLEOPATRA cu Miere, Argile, Ulei din Samburi de Struguri, Ulei de masline, Vitamina E - are un puternic efect hidratant pentru pielea foarte uscata (sau dupa expunerea in exces la vant sau soare). Se recomanda a se folosi dupa ce tenul e in prealabil foarte bine curatat (eventual dupa un gommage sau folosirea unui sapun exfoliant), pentru ca porii sa absoarba cat mai bine uleiurile esentiale, nutrientii si vitaminele de care are nevoie. Argila are rolul de a inchide porii si a cicatriza.

- BALSAM DE BUZE cu Miere & Ceara de albine - un tratament ideal in sezonul rece. Se poate aplica seara inainte de culcare, sau inainte de a iesi din casa, ca un strat protector.

2) Produse pentru ingrijirea corpului:

- BALSAM DE CALCAIE cu Propolis & Ceara de Albine - ideal pentru piele foarte crapata

- APA DE GURA cu Propolis, Ulei de Eucalipt si Extracte de Plante (Extractul de Cimbru cu puternic efect antibacterian)

- CREMA DE MAINI cu Miere, Ceara de Albine si Propolis

- CREMA DE PICIOARE cu Miere, Ceara de Albine si Extra-Propolis

- CREMA HIDRATANTA DE CORP cu Miere, Extra-ceara si Propolis

- CREMA ANTICELULITICA cu Miere, Ceara de ALbine, Propolis si Ulei de PIN

3) Sapunuri vegetale pe baza de produse apicole:
- SAPUNURI VEGETALE din gama "Miel du Thym" cu MIERE / PROPOLIS / CEARA DE ALBINE / CIMBRISOR / LAVANDA / ULEI DE MASLINE / LAPTISOR DE MATCA 100gr

- SAPUNURI din ULEIURI VEGETALE marca "Savon a l'ancienne" - fabricate in Franta dupa o veche reteta, folosind doar cele mai fine ingrediente din regiunea Provence (apa din Marea Mediterana, Ulei esential de Lavanda, ulei virgin de masline), sunt apreciate pentru calitatea lor, dar si pentru parfumul lor deosebit floral, fructat sau de plante.


- SAPUNURI DE CORP EXFOLIANTE DIN ULEIURI VEGETALE, PLANTE si FLORI USCATE 200gr


Aceste sapunuri conţin doar uleiuri vegetale, plante şi extracte din plante, miere,ceara de albine, polen, esenta de propolis si uleiuri esenţiale (extrase tot din plante).



SAPUNURILE din ULEIURI VEGETALE cu ingrediente apicole sunt ideale pentru pielea sensibilă (cele cu polen sau ceara de albine), pentru copii (cel cu laptisor de matca sau ulei de masline) si adolescenti cu probleme de ten (cel cu propolis care e antibacterian si cele exfoliante pe baza de plante) şi in general pentru persoanele care doresc produse de îngrijire a pielii fabricate din ingrediente naturale.


Doresti sa afli pareri despre Gama de Cosmetice Apidava, de la persoane care au folosit aceste produse ?? Sunt cateva doamne care le-au testat si au scris pe blog-ul lor personal parerea lor despre unele dintre produse noastre:
- www.surasuldemetrei.blogspot.com
- www.sigina.ro
- www.jurnalbio.worldpress.com
- www.makeupbyclaudia.blogspot.com
- www.cosmeticelacontrol.blogspot.com
- www.agendaculinara.blogspot.com
- beauty-boutiqque.blogspot.com


Daca ai testat aceste produse, spuneti si tu parerea pe blogul tau, si vom adauga link cu numele blogului tau.

88 de comentarii:

  1. am folosit cremele sapunuri balsam apa de gura tot ce tine de produse cosmetice sint super vam descoperit la ziua recoltei din septembrie 2011 vaslui am luat prpduse in valoare de 100 lei doresc colaborare cu dv

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua,
    In Vaslui colaboram cu firma APISROM (care si ei se ocupa cu produse apicole) si cu siguranta ei au avut produsele noastre la Ziua Recoltei din Vaslui.
    ContacT firma Apisrom - Vaslui: office@apisrom.ro.
    Cu siguranta e mai usor sa colaborati cu ei, decat cu noi. Fiind o distanta mult prea mare intre BLAJ si Vaslui, daca ati comanda direct de la noi s-ar adauga taxele de transport.

    RăspundețiȘtergere
  3. Toata gama de produse cosmetice APIDAVA se gaseste acum pe www.honey-land.shopmania.biz.
    Livrare gratuita in Bucuresti si Mures.
    Aceste cosmetice sunt deosebit de bune, sute de clienti sunt incantati deja.

    RăspundețiȘtergere
  4. c at de bine arata, mi-ar placea foarte mult sa le incerc, mai ales ca sunt innebunita dupa produsele cu miere :x

    RăspundețiȘtergere
  5. Am comandat de curind masca si creme de fata si miini si pot spune ca prima impresie a fost extrem de favorabila: miros placut (mie imi plac cosmeticele parfumate), consistenta placuta, nu incarca porii, machiajul se aplica bine deasupra. Sint convinsa ca voi fi multumita si pe termen lung.

    RăspundețiȘtergere
  6. Toata gama de produse cosmetice APIDAVA se gaseste acum pe www.honey-land.net
    Livrare gratuita in Bucuresti si Reghin.
    Aceste cosmetice sunt deosebit de bune, sute de clienti sunt incantati deja.

    RăspundețiȘtergere
  7. La Blaj unde le vindeti? Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna Maria,
    Le gasesti in Blaj la Farmacia Salvia de jos de la blocuri, si la Farmacia din centru (vis-a-vis de BRD), sau la sediul firmei noastre (iesirea din oras spre Jidvei, langa Teiul lui Eminescu).

    RăspundețiȘtergere
  9. In Baia Mare unde se pot gasi produsele? Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna Violeta,
    La magazinul Apicola Baia Mare, gasesti si produsele noastre cosmetice, precum si o gama vasta de produse ale Instit. Apicol Bucuresti.

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna ziua!
    In Iasi, unde pot fi gasite produsele dumneavoastra?
    Va multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
  12. la brasov unde pot gasi aceste produse?multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  13. In Brasov gasiti gama Apidava Cosmetic Line, precum si toate specialitatile noastre de miere la magazinul "100% Natural", STR. Michael Weiss NR.2.

    RăspundețiȘtergere
  14. Magazine in Iasi, unde gasiti gama Apidava Cosmetic Line:
    1.Plafar SANATURE -cu 3 magazine-Bd Dacia nr.1-zona Zimbru;; Piata unirii nr 6;; str Strapungerea Silvestru nr.7-zona Garii
    2.cafeneaua MAYA CONCEPT -in Piata Unirii-langa UNIC
    3.Magazin Plafar langa Moldova Mall
    4.Casa Naturii-magazin plafar in Tatarasi -str.Vasile Lupu 102 bl C5 parter
    5.Magazin naturist-zona Nicolina (langa BRD)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sa inteleg ca daca sunt din galati nu am de unde sa procur aceste produse ale dumneavoastra.nu am gasit galati in lista de magazine si colaboratori..multumesc

      Ștergere
    2. In Drobeta Turnu Severin nu aveti reprezentanta, am folosit si eu produsele cosmetice Apidavia, sunt foarte bune, mi-ar placea sa colaboram. Cu siguranta vor merge foarte bine si aici aceste produse.

      Ștergere
  15. Aceeasi intrebare adresata pe un forum care facea reclama produselor cosmetice Apidava o adresez si aici:

    Imi doresc produse cosmetice care sa nu contina E-uri. As vrea sa stiu daca acesta Crema gommage cu miere, argila este fara e-uri, conservati, deoarece dupa eticheta produslui ar contine destul de multe E-uri:
    E 405 Alginat de propilenglicol
    Parfum
    E 914 Ceară de polietilenă oxidată
    E 211 Benzoat de sodiu
    Restul ingredientelor puteti sa le gasiti in lista doctorului Menci de mai jos:
    http://www.doctormenci.ro/euri.php
    Daca "secretul acestor produse cosmetice este unul singur: toate contin produse apicole, intr-o concentratie foarte mare - ceea ce nu se vede, dar se simte", asa cum spuneti pe site, care este procentul de e-uri si care este procentul de produse naturiste? Pe etichete din pacate nu gasim asa ceva.
    Apreciez mierea facuta de Apidava, analizele stiintifice sustin acest lucru. Caut insa cosmetice cu continut 100% natural. Cosmeticele Apidava se pot incadra la aceasta categorie?

    RăspundețiȘtergere
  16. buna ziua! imi puteti spune unde se pot gasi produsele in Bucuresti??

    RăspundețiȘtergere
  17. Continutul cosmeticelor Apidava in produse apicole este la limita maxima admisa, astfel incat sa nu destabilizeze emulsia si sa nu produca iritatii (ex. propolisul si laptisorul de matca).
    Legea din pacate nu prevede, ca pe etichete sa fie inscriptionata reteta cantitativa, astfel ca nici un producator nu este dispus sa-si dezvaluie secretele....mai ales daca nu exista termen de comparatie (de ex pe nici un alt produs cosmetice cu laptisor de matca nu scrie care este procentul de laptisor de matca...deci nu ati avea cu ce compara chiar daca noi am divulga exact concentratia acestor produse).

    Insa...efectul oricaror produse cosmetice este dat in proportie de 70% de acele ingrediente active incorporate in ele, si mai ales de concentratia acestor ingrediente active.
    Restul compozitiei reprezinta doar o baza - usor asimilabila de catre ten, astfel incat ingredientele active sa poata patrunde mai usor in piele.

    Continutul in principii active (miere, ceara naturala de albine, laptisor de matca, propolis, ulei de Jojoba, de samburi de struguri, de masline, vitamina A&E ) este de peste 15% , mult mai mare decat a multor produse existente pe piata .

    Conservantul pe care noi il folosim in gama APIDAVA COSMETIC LINE este acelasi cu cel utilizat de marile firme de cosmetice L'Oreal, Beiesdorf-Nivea. Ingredientele de tip conservant si parfum sunt intr-o cantitate foarte mica, sub 0,2%, iar continutul in benzoat de sodiu este foarte mic , sub 0,1%.

    Produsele nu contin PARABENI iar in viitorul apropiat vor fi imbogatite si cu Unt de Shea.

    Daca doriti produse care sa nu contina deloc conservant si parfum , puteti sa ne faceti o comanda speciala. Aceste produse vor avea un termen de garantie mai mic decat cele existente in oferta noastra, si un pret diferit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. buna ziua!iubesc mierea si produsele cosmetice pe baza de miere.am avut ocazia sa folosesc cateva produse(2-3) de la apidava,sapun thym,crema contur ochi,apa de gura(o ador)achizitionate de la targuri si mi-au placut muult,insa as vrea sa va intreb daca pot sa am posibilitatea sa testez mai multe produse,cum am vazut ca se poate.trebuie sa am blog in acest sens,sau cum?:)multumesc

      Ștergere
  18. Care ar fi comanda minima in acest sens?

    RăspundețiȘtergere
  19. Parfumul este un ingredient care se adauga la final, deci este posibil sa separam o parte din crema inainte de a o finaliza, o cantitate aprox. de min. 500gr (asta inseamna cam 10-16 cutiute de creme, la 50gr sau 30gr).

    RăspundețiȘtergere
  20. Am cumparat de curand Masca nutritiva de fata, de care sunt foarte multumita. Am o intrebare : masca poate fi aplicata si in jurul ochilor ?

    RăspundețiȘtergere
  21. Da, Masca poate fi aplicata si in juurul ochilor, pentru ca va hidrata pielea.

    Crema Gommage nu trebuie aplicata in jurul ochilor, pentru ca e usor abraziva.

    RăspundețiȘtergere
  22. buna ziua in Bucuresti de unde cumparam produsele?Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  23. Pentru cei care doresc sa testeze produsele cosmetice din gama Apidava Cosmetic Line, ne puteti vizita in perioada 14-16 Sept. 2012 la Targul National al Mierii din Bucuresti, pe platforma Instit. Apicol din Baneasa - Bd. Ficusului 41.

    RăspundețiȘtergere
  24. Buna ziua,
    unde pot gasi produsele dv. in Timisoara?

    RăspundețiȘtergere
  25. Gasiti produsele cosmetice Apidava precum si specialitati de miere la magazinul Apicola Timisoara, P-ta Traian, nr 3.

    RăspundețiȘtergere
  26. Răspunsuri
    1. Noi nu avem propriul magazin on-line, insa colaboram cu cateva magazine on-line. Puteti face comanda pe www.honey-land.net sau daca ne spuneti din ce localitate sunteti, va spunem in ce magazine de acolo puteti gasi produsele noastre.

      Vezi lista de magazine care comercializeaza cosmeticele Apidava, in postarea "Lista de magazine care comercializeaza gama de cosmetice Apidava si Specialitatile cu Miere"

      Ștergere
  27. Nu inteleg un singur lucru pe toata eticheta scrie in limba romana mai putin INGREDIENTELE care sunt scrise in engleza. Aveti ceva de ascuns?

    RăspundețiȘtergere
  28. Absolut la toate produsele cosmetice ingredientele se scriu obligatoriu conform unui cod international INCI, tocmai pentru a putea clientii (din orice tari...mai ales ca se importa foarte multe produse cosmetice din diferite tari ale lumii) sa compare foarte usor compozitia produselor.
    Nu noi am ales sa scriem astfel ingredientele, ci asa cere legislatia.

    RăspundețiȘtergere
  29. Buna ziua,
    unde as puta gasi produsele dv. in Constanta?

    RăspundețiȘtergere
  30. In Constanta, o puteti contacta pe d-na SOLOMON - care are un cabinet de infrumusetare, unde are produse cosmetice de la noi. Telefon 0721.024.178

    RăspundețiȘtergere
  31. in focsani unde pot gasi cosmeticele ? sunt interesata ptr a cumpara

    RăspundețiȘtergere
  32. Buna ziua, Va scriu din Cluj si voiam sa va felicit pentru ceea ce ati reusit sa realizati.Sunt o clienta fidela a produselor d-voastra, de care sunt foarte multumita si sunt chiar mandra ca avem si noi in Romania astfel de produse pe care le putem compara fara rezerve cu produse din strainatate.Am totusi o mica dezamagire deoarece in magazinul din Cluj de unde ma aprovizionez eu in decurs de 2 luni pretul produselor s-a dublat si va dau exemplu concret:crema contur ochi era acum 2 luni 17,50 lei iar acum 2 zile cand am vrut sa imi mai iau una era 31 de lei.Nu stiu daca aceasta crestere de pret a plecat de la d-voastra ca producator sau se datoreaza adaosurilor practicate de magazin vazand ca produsele au trecere, dar sincer, sa se dubleze pretul in 2 luni este mult prea mult.Pentru ca ceea ce era accesibil pana acum si toata lumea era multumita de raportul Calitate-Cantitate-Pret, acum suntem pusi in situatia de a ne gandi de 2 ori care va fi produsul pe care il vom achizitiona sau poate chiar il vom inlocui.
    Va multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 11.decembrie 2012.la magazinul de produse naturiste din iulius mall,aproape de caseriile de la auchan, gasiti toata gama de produse cosmetice apidava ,la cele mai bune preturi .asta inseamna ca sunt mai mici ca si cele pe care le-ati cumparat inainte de scumpiri.va asteptam.

      Ștergere
  33. Preturile noastre sunt aceleasi de 1an.
    Daca ne specificati magazinul ii putem atentiona asupra acestui aspect, care cu siguranta ii va dezavantaja in timp.
    Puteti gasi produsele noastre la un pret rezonab la magazinul Casa Bio din Cluj, Naturland sau mag Dacia Plant din incinta Cora.

    RăspundețiȘtergere
  34. va mai intreb inca odata unde gasesc produsele cosmetice? vreau neaparat sa le incerc si eu

    RăspundețiȘtergere
  35. Oare din ce localitate sunteti?
    Daca d-voastra sunteti cel din Focsani, din pacate momentan nu cred ca veti gasi nicaieri , doar pe on-line www.honey-land.net
    O sa colabiram probabil ca magazinul Apicola Focsani

    RăspundețiȘtergere
  36. in constanta unde pot sa gasesc produsele dvs.,sunt interesata
    multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  37. Buna ziua,
    am 37 de ani si am tenul sensibil de cativa ani(foarte putine creme le tolerez).Am citit de produsele dvs.si mi-am cumparat crema regeneratoare de noapte,de care am fost placut impresionata de consistenta si mirosul ei dar...din pacate ma-am trezit dimineata cu fata si pleopele umflate(in jurul ochilor nu am dat cu crema).Imi puteti spune daca alta crema din gama dvs.ar fi mai buna pt. mine?(nu stiu de la ce fac alergie,nu am fost la dermatologie)Multumessc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua,
      Este posibil sa fiti alergica la parfumurile (care se folosesc in foarte multe creme)...dar atata timp cat nu va faceti un test, e doar o supozitie.
      Daca sunt creme la care stiti ca nu sunteti alergica, trebuie sa vedeti ce anume au acele creme la ingrediente, si sa incercati sa pastrati aceeasi lista de ingrediente la toate cremele care le achizitionati.

      Ștergere
    2. Buna ziua,
      am cumparat si crema hidratanta si sunt foarte multumita de ea,nu am facut alergie.Am citit ca in compozitia ei nu se afla vitamina A si E ca si la crema regeneratoare de noapte.S-ar putea sa fac alergie la aceste componente.Voi cumpara si masca cleopatra si gommage.Multumesc pt. raspuns.

      Ștergere
  38. Puteti comanda cosmetice Apidava pe site-ul: www.honey-land.net

    RăspundețiȘtergere
  39. In Suceava le gasiti la plafarul de pe George Enescu. Sunt produse extrem de pune si nu contin parabeni sau parafine.

    RăspundețiȘtergere
  40. Niste monstre din gama dvs. de produse m-ar interesa, deoarece am un ten cu cuperoza si pt. gommage crema trebuie sa fie usor abraziva adica granulatia sa fie ft. fina ,ori asta nu pot sa stiu pana nu incerc produsul.Am achizitionat crema contur ochi(din aeroport) si ma impac ft. bine cu ea,desi nu folosesc in general cosmetice parfumate . Poate imi spuneti si unde gasesc produsele dvs. la Bacau

    RăspundețiȘtergere
  41. In BACAU, gasiti cosmeticele APIDAVA la magazinul naturist Farmacia NATURII, iar dansii au si mostre din fiecare produs:
    Magazin 1 FARMACIA NATURII – Bacau, Str. Erou Gheorghe Rusu, Nr. 4, (în spatele Casei de Cultură "Vasile Alecsandri”) program lucru: luni-vineri:09.30-19.00, sambata:09.00-15.00, duminica:inchis
    Magazin 2 FARMACIA NATURII – BACAU, Str. Energiei nr.32 ,TEL: 0234-517.311,
    Ceainăria Natura Club și magazine – BACAU, Str. 9Mai nr.35 (în spatele Băncii Transilvania)

    RăspundețiȘtergere
  42. buna ziua .
    va scriu din Bucuresti ,ma numesc Antoanela si vreau sa stiti ca v-am facut o publicitate asidua prin farmacii intrucat sunt foarte multumita de produsele dvs.
    am incercat la Farmaciile BELADONA in Bucuresti -unde le-am vazut dar in sortimentatie extrem de redusa si mi-au spus ca imi pot aduce la comanda.
    am fost socata sa le vad in aeroportul Otopeni-bineinteles la preturi uriase dar nu conteaza.

    felicitari din toata inima!!!pacat ca nu reusiti sa le promovati mai bibe.ca sunt tare bune.
    p.s -va rog sa nu schimbati borcanasele din sticla ptr cremele de fata si nici cantitatea de 30 ml.dupa parerea mea este un mare atuu pentru cunoscatori..

    cu mult drag.

    RăspundețiȘtergere
  43. In Bucuresti puteti comanda cosmetice Apidava de pe:
    www.honey-land.net, Livrari Gratuite

    RăspundețiȘtergere
  44. Am inteles ca puteti produce cosmetice si fara conservanti.M-ar interesa f.mult chiar daca au un termen de valabilitate mai
    mic.Cum se procedeaza si cat costa?
    Multumesc foarte mult

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In prezent noi am eliminat din reteta atat conservantii de tip Parabeni, cat si Phenoxyethanol-ul datorita efectelor negative pe care le au aceste substante.
      Realizarea unei creme fara conservanti, se poate face de aproape oricine acasa, combinand cateva uleiuri esentiale cu putina ceara, miere si adaugand vitamine la final. Sigur ca este posibil sa difere consistenta, dar poate fi utilizata ca o masca in cazul in care nu intra usor in piele.
      Atunci cand se produce o crema, rolul conservantilor este acelasi cu al aspirinei pusa deasupra in borcanul de zacusca sau dulceata: nu da voie sa fermenteze sau sa faca mucegai, mai ales atunci cand crema contine ingrediente in stare pura gen: miere, laptisor de matca si uleiuri vegetale. Mierea da cel mai usor reactii de fermentare, datorita continutului de enzime.
      Dar nu exclud propunerea d-voastra de a lansa o gama "home made", la care sa precizez ca trebuie consumate intr-o perioada foarte scurta si pastrate doar la frigider.

      Ștergere
  45. am luat si eu crema pentru contur ochi _ este absolut excelenta.AM SA MAI INCERC SI ALTE PRODUSE DE LA APIDAVA

    RăspundețiȘtergere
  46. Buna ziua,
    am un magazin online, si as vrea sa comercializez si produsele dvs. Care ar fi modalitatea de colaborare?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie sa ne scrieti un email, astfel incat sa va putem trimite conditiile de colaborare si lista de preturi.

      Ștergere
  47. Buna seara!
    Mi-am cumparat de curand crema contur de ochi si crema regeneranta de noapte, insa pe niciuna nu scria ca ar fi antirid, motiv pentru care le-am luat. Dupa ce am citit acum descrierea am dedus ca ar fi antirid. Intrebarea mea este daca sunt antirid, iar daca sunt, ar putea afecta tenul de 20 de ani?

    RăspundețiȘtergere
  48. Nu e cazul sa va faceti probleme. Ati ales foarte bine: crema contur de ochi contine foarte multe uleiuri naturale si vitamine pentru a hrani in profunzime pielea subtire din jurul ochilor, piele supusa zilnic actiunii chimice din farduri. Uleiurile ajuta si la protejarea genelor.
    Crema regeneranta este dedicata regenerarii epidermei peste noapte, refacerea colagenului si hidratarea tenului. Este foarte potrivita si pentrul tenul tanar, deoarece vara expunerea la soare deterioreaza tenul, si daca vrem sa aratam bine si peste 30 de ani trebuie sa ne ingrijim tenul inainte de a fi prea tarziu.
    Nici un ingredient nu va poate face decat bine tenului, e vorba de uleiuri vegetale, ceara de albine, miere, laptisor de matca, vitamina A si E.

    RăspundețiȘtergere
  49. In cautarea unui produs cat mai natural si mare iubitoare de produse ale stupului,am cumparat crema pt contur ochi.Sunt multumita si voi continua s-o cumpar.Sper sa nu i se diminueze calitatile,ci dimpotriva....Mentionez ca sunt destul de pretentioasa si nu chiar o necunoscatoare in materie de creme.Felicitari!Credeti ca poate fi folosita si la varsta mea de 54 ani,in conditiile in care nu am prea multe riduri la ochi?Sunt mai multe locuri in care se gaseste la Ploiesti?Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  50. Folosesc cremele Apidava cam de opt luni. Sunt foarte multumita si le recomand cu mare caldura. Am folosit ani buni Eucerin, la care am renuntat in favoarea Avene. Am renuntat la Avene in favoarea Apidava si cred ca am facut o alegere excelenta. De curand le-am vazut si in Cora Lujerului, de obicei le comand intr-o farmacie Belladona. Merita sa le incercati!!!! Felicitari echipei Apidava si succes!!!! Raluca

    RăspundețiȘtergere
  51. Multumim mult pentru aprecieri. Intradevar cosmeticele Apidava se gasesc acum si in magazinele CORA din Bucuresti si din tara, la raionul de cosmetice.
    Tot la CORA veti gasi si cele mai noi produse din gama APIDAVA COSMETIC LINE: LOTIUNEA TONICA PURIFIANTA si SPRAY-ul de GURA cu PROPOLIS- fara Alcool.

    Incepand de saptamana viitoare vor fi disponibile in magazinele Cora, si Sapunurile vegetale cu ingrediente apicole din gama MIEL DU THYM, precum si cele exfoliante cu plante.

    RăspundețiȘtergere
  52. Bunaaa ,in Tulcea se gasesc.??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu avem inca nici un colaborator in Tulcea, dar le puteti comanda de pe online www.honey-land.net , unde aveti promotii si discounturi toata luna Decembrie

      Ștergere
  53. La 30 de ani se poate folosi crema antirid de zi?

    RăspundețiȘtergere
  54. Cu siguranta ca da. Crema antirid este nu doar o crema care reduce ridurile existente, dar si previne aparitia lor. Preventia este mult mai usoara, si mai eficienta, decat combaterea unui proces de imbatrinire deja avansat.
    Se poate folosi in paralel cu crema hidratanta, alternand utilizarea lor.

    RăspundețiȘtergere
  55. In Roman unde se gasesc aceste produse?

    RăspundețiȘtergere
  56. In ROMAN, la magazinul EFIMAX, Str. Oituz, Bl2, Ap 2 (parter)

    RăspundețiȘtergere
  57. Am descoperit produsele d-voasta acum citeva luni As dori sa le comercializez in Italia.C e ar trebui sa fac?

    RăspundețiȘtergere
  58. Momentan nu livram in afara tarii, dar in momentul in care vom avea un distribuitor pe Italia, vom posta anunt pe blog.

    RăspundețiȘtergere
  59. In tg mures unde gasim cremele apidava?

    RăspundețiȘtergere
  60. In prezent nu avem o colaborare directa in Tg Mures, insa le puteti comanda de pe on-line de pe www.honey-land.net

    RăspundețiȘtergere
  61. In slatina-jud olt unde comercializați produsele?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Casa cu Delicii - Slatina, STR. PRIMAVERII, BL. FA18, SC.A, AP.4, www.casacudelicii.ro

      Ștergere
  62. Deci ma bucur tare tare ca in orasul meu natal (Blaj) exista o asemenea firma..am aflat de curand ca aveti si produse cosmetice de pe un blog, mai exact al Sorinei Brumariu :) Si daca tot se apropie Sarbatoarea Mierii de la Blaj am sa cumpar cateva creme pentru fata! Mult succes pe plan national,dar si local..si cat mai multe produse cosmetice!

    RăspundețiȘtergere
  63. In Constanta, unde gasim produsele dumneavoastra?

    RăspundețiȘtergere
  64. Sunteti fantastici !Va ador! Am primit de curand un micur cadou de la fostul meu sef ..care mi-a propus sa incerc produsele voastre ...Sunt foarte multumita ...Dar ma speri putin eticheta din spatele produselor ..Pe acolo sunt si niste "chimicale "...Ar trenui sa imi fca griji ?..Va multumesc !!

    RăspundețiȘtergere
  65. As vrea sa va intreb daca,laptele demachiant apidava poate fii folosit si pentru demachiant la ochi?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, poate fi folosit ca si demachiant in jurul ochilor, si nu irita. Lotiunea tonica este cea care nu se recomanda a se folosi in jurul ochilor, fiindca poate fi iritanta.

      Ștergere
  66. in Tecuci aveti un loc unde livrati produsele Apidava ?????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate nu stiu sa va spun daca exista vre-un magazin care comercializeaza produsele noastre in Tecuci, dar puteti comanda on-line pe www.honey-land.net

      Ștergere
  67. produse de care sunt foarte multumita

    RăspundețiȘtergere
  68. Vreau sa va felicit pentru produsele exceptionale pe care le realizati, sunteti o echipa transparenta si cu viziune! Cremele de la Apidava m-au uimit complet. Imi doresc sa continuati, avem mare nevoie de produsele Dumneavoastra.

    Formulele cremelor - mai ales (eu folosesc crema regeneranta de noapte, cea pentru ten sensibil si pe cea hidratanta de zi), sunt de o eficacitate reala. Pentru ca pe mine, cel putin, acest aspect m-a interesat: REZULTATUL REAL.

    Tenul meu a fost ireprosabil hidratat, dobandind un aspect catifelat si luminos. M-au impresionat rezultatele si evident ca m-am bucurat foarte mult. Ceea ce m-a convins sa achizitionez repetat aceaste creme a fost faptul

    ca elasticitatea pielii si aspectul terapeutic au fost

    reale. Deosebit de vizibile.

    Din punctul meu de vedere, cremele de la Apidava

    sunt spectaculoase. Recomand cu incredere. FELICITARI SI SUCCES IN PASTRAREA CONCENTRATIEI INGREDIENTELOR! Caci, asa cum bine ati mentionat, continutul in principii active din produsele Apidava este peste nivelul multor produse existente pe piata.

    Cu stima, Anca D.

    RăspundețiȘtergere