duminică, 27 februarie 2011

Va asteptam in 12-13 Martie la Targul International al Mierii din Bucuresti

In 12-13 Martie va avea loc la Bucuresti in incinta FIITEA Apimondia din Baneasa (Bd. Ficusului nr. 42) cel mai mare targ apicol de primavara "Targul International al Mierii"

Targul este destinat publicului larg, fiind prezenti peste 60 de producatori-apicultori de miere din toate colturile tarii, cu cea mai variata gama de produse apicole incepand de la miere, pana la pastura, polen, propolis si multe alte produse derivate.
Exista insa si expozanti cu echipamente si utilaje apicole apicole, iar organizatorii au stabilit si un program de dezbateri si comunicari stiintifice urmate de un workshop la care vor fi invitati reprezentanti ai unor institutii de interes pentru apicultori (MADR – APIA/APDRP, ANSVSA/IDSA, ANARZ), prilej de discuţii si clarificari asupra problemelor actuale cu care sunteţi confruntaţi în practicarea apiculturii, dar si cu privire la accesarea fondurilor europene, atat de importante pentru dezvoltarea sectorului apicol din Romania.

Targul este cu acces liber pentru toti vizitatorii.

Compania Apidava va fi prezenta la acest targ, impreuna cu cei mai buni colaboratori si parteneri: Stupina Biris- Blaj si centrul naturist Casa Bio - Cluj.

In cadrul targului veti gasi:
- diferite sortimente de miere: de la cele clasice, pana la specialitati
- polen, pastura si propolis
- laptisor de matca pur
- fagure prospat
- cocktailuri de fructe cu miere: miere cu nuca, miere cu fructe uscate, miere cu catina, miere cu seminte...si multe altele
- dulciuri cu miere: turta dulce si bomboane
- siropuri naturale pe baza de miere
- otet cu miere
- un delicios vin cu miere si propolis
- cosmetice si dermato-cosmetice pe baza de produse apicole


Va asteptam la TARGUL MIERII in per. 12-13 Martie 2011, la Bucuresti!!!!

2 comentarii:

 1. Buna,

  m fost la targul mierii sambata si am cumparat de la standul vostru un sapun cu propolis...de test. Cand m-am reintors duminica sa mai iau ( e un produs super!!!!) nu mai aveati. ''albinutele'' din stndul vostru nu au stiut sa imi spuna unde pot gasi aceste sapunuri si in Bucuresti. Va rog sa imi spuneti si mie de unde le pot achizitiona! Multumiri anticipatr

  anca

  RăspundețiȘtergere
 2. Buna ziua,
  Ne bucuram foarte tare ca v-a placut. Si noi le-am testat si miros extraordinar pe corp dupa folosire. Am vrut neaparat sa venim cu noutati la acest targ, si am adus aceste sapunuri din Franta, insa fiindca nu am stiut cum o sa prinda pe piata din Romania am adus o cantitate limitata pentru prima livrare.
  In 2 sapt. ne ocupam sa mai aducem un transport, si o sa punem anunt pe site urmatorul targ la care vom participa la Bucuresti, si unde veti putea gasi aceste sapunuri, intr-o gama si mai diversificata.

  RăspundețiȘtergere