joi, 13 octombrie 2011

Congres de Apiterapie Bucuresti 14-17 octombrie 2011

Weekendul acesta are loc la Bucuresti al IV-lea Congres de Apiterapie cu participare internationala, Api-Expo si Atelier Practic, 14-17 octombrie 2011, RIN Grand Hotel.

Organizatorii sunt Societatea Romana de Apiterapie, cu ajutorul catorva sponsori generosi.

Evenimentul se doreste a fi un fel de "workshop" imbinat cu o sesiune de comunicari si prezentari de cazuri reale de tratamente pe baza de produse apicole, precum si 2 vizite la cate un centru de Apiterie. Mentorul acestui Congres este dl. doctor Stefan Stangaciu - presendinte al Societatii Romane de Apiterapie, o persoana cu o vasta experienta in domeniul apiterapiei recunoscut la nivel international.

Pe site-ul www.apiterapie.ro, la Sectiunea Noutati, veti gasi toate detaliile cu privire la acest eveniment, precum si lista firmelor participante la API-Expo, intre care se numara cativa dintre colaboratorii Apidava:
- CASA BIO, de la Cluj, centru de nutritie si magazin naturist
- OLIVO Organic din Bucuresti, care pe langa produsele OLIVO, vor fi prezenti si cu toate produsele de pe www.biobunatati.ro - cel mai mare magazin online de produse BIO
- Phenalex din Oradea, cu antioxidanti naturali din struguri: ANTIOXIVITA "Antioxivita" si "Esenta de Propolis"- obtinuta fara alcool.
- Laboratoarele Fares Biovital, care promoveaza o gama noua de produse cu ingrediente apicole, cum sunt: Siropurile medicinale pe baza de miere

Cu siguranta alaturi de produsele colaboratorilor nostrii veti gasi si o parte din produsele Apidava:
- noua gama de cosmetice APIDAVA
- sapunurile "MIEL DU THYM" fabricate exclusiv pe baza de uleiuri vegetale cu miere, propolis, polen, laptisor de matca. Cei care le-au incercat deja, vor fi placut suprinsi sa gaseasca o gama mult mai larga de Sapunuri, toate pe baza de uleiuri naturale, plante si ingrediente apicole.
Merita sa incercati Sapunurile exfoliante:
- cu Miere & Scortisora,
- cu Miere & Lavanda,
- cu Miere, Lapte & Tarate din cereale
- cu Miere & Polen
- Cu Miere & Vanilie

Congresul este dedicat in special nutritionistilor si medicilor care practica apiterapia sau doresc sa afle metode de tratament prin apiterapie, insa partea de Api- Expo este deschisa tuturor persoanelor, fara nici un fel de taxa, deci merita sa mergeti la Rin Grand Hotel.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu