vineri, 1 martie 2013

Cosmeticele Apidava un cadou perfect pentru 8 MARTIE

Titlul postarii noastre nu este un indemn, ci o constatare pe care ne-au facut-o cateva cliente la Targul Mierii de la CAMPINA, care au fost foarte incantate de produsele noastre, si de modalitatea de prezentare.

Fiindca luna Martie este o luna dedicata doamnelor, noi ne-am gandit sa oferim cadou la toate clientele care fac cumparaturi de peste 50 ROn cate 1 AGENDA personalizata, ideala pentru geanta unei doamne.


Beneficiati de aceasta oferta daca faceti comanda pe www.honey-land.net ATENTIE: cadoul il primiti doar daca produsele comandate sunt din gama "APIDAVA COSMETIC LINE".

Daca sunteti in cautare de cadouri si martisoare, atunci va recomandam "TARGUL de MARTISOR" - SALA DALES, deschis pana in 08 MARTIE, unde veti gasi si produsele APIDAVA, la standul d-nei ALINA care are martisoare facute manual.

Un alt de targ de produse naturiste si BIO pe care vi-l recomandam este la Sala Palatului in cadrul Targului Body MindSpirit http://www.bodymindspiritfestival.ro/ care incepe de azi.

RECOMANDAREA NOASTRA este produsul "ANTIOXIVITA" si "ESENTA DE PROPOLIS"- fara alcool, produse de firma PHENALEX - Oradea www.phenalex.ro, de catre doamna SIMONA BISBOACA, care datorita acestor produse brevetate a obtinut saptamana aceasta PREMIUL: "FEMEIA ANULUI" - la Sectiunea Stiinta, premii oferite anual de catre revista AVANTAJE.

2 comentarii: