sâmbătă, 28 octombrie 2017

Apidava - 25 de ani de activitate, sarbatoriti in stil traditional romanesc

Acum 25 de ani, pasiunea dl Victor Mates pentru albine, si vorba dulce a dnei Mates au stat la bazele celui mai cunoscut brand de miere din Romania - "Roua florilor". Daca acum 25 de ani mierea Roua Florilor era etichetata in bucataria familiei Mates, azi avem alaturi de noi 50 de angajati cu care ne mandrim si pe care ne bazam zi de zi.
Fiindca afacerea a crescut si familia Apidava s-a extins, astfel ca azi suntem 2 generatii care sustinem acest proiect de suflet, si dorim sa ducem mai departe pasiunea pentru albine, respectul pentru apicultorii cu care lucram si pentru calitatea produselor care le vindem, si promovarea produselor romanesti in tara si in strainatate.
Am sarbatorit la BLAj nu doar zilele "dulci", ci si momentele grele prin care am trecut cu oamenii care ne-au stat alaturi, si ne bucuram ca inainte de orice, am ramas o mare "familie".....
Atunci cand cumparati produsele APidava, ne-ar placea sa stiti ca ele provin din truda albinelor, a apicultorilor - furnizorii nostrii de ani de zile-, dar si din mainile oamenilor cu care noi lucram si cu care ne mandrim.
Albumul foto il puteti vizualiza pe pagina de FACEBOOK APIDAVA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu