vineri, 28 ianuarie 2011

La ce targuri ne veti gasi in Februarie-Martie 2011

Fiindca a reinceput perioada targurilor si lumea de la Bucuresti ne-a tot intrebat cand vom reveni cu produsele, ne-am decis sa incercam sa facem fata la cat mai multe targuri din diferite localitati, astfel:
La CLUJ:
- 5-6 Februarie la Congresul de Apiterapie si Nutritie (Hotel Confort- Cluj)
- 26-27 Februarie la "Targ pentru un Viitor Sanatos" (Casa de Cultura a Studentilor)

La CAMPINA (jud. Prahova):
- 18-20Februarie la "Targul Mierii de la Campina"

La BUCURESTI:
- in 12-13 Martie la "Targul International al Mierii"- editia de primavara, organizat de Apimondia-Romania care se va desfasura in incinta sediului Apimondia de pe platforma Apicola din Baneasa

La BLAJ:
- 24-25 Martie la "Sarbatoarea Mierii" - centrul orasului Blaj, unde suntem si organizori, alaturi de Primaria Blaj si Consiliul Judetean Alba.


Impreuna cu cei de la Casa BIO am descoperit calitatile unui cocktail de Miere cu Goji. Fructele uscate Goji sunt aduse din Tibet si este al doilea fruct in lume ca si continut de vitamina C, contine mai mult beta caroten ca morcovii si mai mult fier decit o friptura dar este bogat in vitamina B si altele.
Este cel mai eficient antioxidant – consumul a numai 2o grame de goji asigura necesarul zilnic de antioxidanti!!

Pe langa specialitatile cu miere, am introdus din toamna aceasta o gama noua de produse aduse din Franta: sapunuri naturale cu miere pe baza exlusiv de grasimi vegetale (Shea, Palmier si Ulei de cocos) imbogatite cu miere si alte ingrediente apicole. Sunt sapunuri de corp, care datorita combinatiei de miere si grasimi exclusiv vegetale lasa pielea fina si catifelata.

Va asteptam cu drag sa ne vedem la targuri.

6 comentarii:

  1. buna ziua!

    la targul din bucuresti veti aduce si reteta Dnei, Monica Tatoiu? Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu siguranta veti gasi la noi la stand toate ingredientele de care aveti nevoie ca sa va preparati d-voastra reteta acasa, insa noi nu comercializam reteta gata preparata.

    RăspundețiȘtergere
  3. buna ziua,
    dupa acest targ de unde mai putem cumpara produsele cosmetice;crema de fata si sapunuri?
    multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cu siguranta vom mai veni cu aceste produse la diferite targuri in Bucuresti toamna aceasta si vom anunta din timp pe site urmatorul targ la care vom participa, insa daca pana atunci o sa vreti comanda ne scrieti pe email si vi le trimitem prin posta.
    Ne bucura foarte mult feed-back bun care l-am primit de la clienti.

    RăspundețiȘtergere
  5. Goji sau Catina de gard este acelasi lucru, si cum ii spune si numele, poate fi gasita pe toate gardurile, de preferat din mediul rural.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am cumparat de la targul din Bucuresti de saptamana aceasta si miere dar si produse cosmetice. Sunt minunate. Va astept din nou pe 8 aprilie si apoi voi comanda prin posta.

    RăspundețiȘtergere