miercuri, 13 aprilie 2011

"Iama in produsele Apidava"....by Sigina

Fiindca noi cei din Echipa Apidava suntem prea ocupati uneori sa ne promovam produsele, descoperim cu mare placere ca unii dintre clientii nostrii nu doar ca ne achizitioneaza produsele si le apreciaza, dar tin sa le impartaseasca si altora impresii despre ele.

Asa am descoperit-o pe Sigina care are timpul, rabdarea si mai mult decat atat: talentul - de a scrie pe blogul personal impresiile sale despre produsele care le consuma, fiind o fana a produselor naturiste si bio.
SIGINA se recomanda ca o "Clujeancă get beget. Irecuperabil pasionată de domeniul frumuseţii şi de un stil de viaţă echilibrat, sănătos."....deci este cum s-ar spune ardeleanca de-a noastra.

SIGINA a cunoscut personal echipa Apidava la COngresul de Apiterapie si Nutritie de la Cluj, unde s-a lasat sedusa de unele dintre produsele noastre...
....si iata ce a urmat:

"De vineri până azi a avut loc Congresul de Apiterapie la Cluj, organizat împreună cu Casa Bio. Şi bineînţeles, m-am luat după mama mea binişor şi m-am dus şi eu niţel… am dat de standul Apidava, vă daţi seama că eu când văd ceva produse care-mi fac cu ochiul….

Mi-am luat săpunele mari de data asta, îmi luasem micuţe mai demult şi am uitat să le fac review, dar o să fac de data asta. Erau nişte săpunele cu lapte. Acestea mari sunt cu miere şi propolis, miere şi cimbrişor şi cu ceară de albine, parcă. Miros demenţial de dulce. Review soon, foarte soon.
Cremă hidratantă. După ce i-am luat mamei una antirid, în acelaşi ambalaj drăguţ, am zis hmmm… şi pentru mine!Am primiiiiiiiiit…. bomboane! Cu miere şi propolis.Acolo am testat şi balsamul de buze cu ceară, dar am zis că nu-l iau. Ulterior am dat sfoară să mi se aducă, şi am intrat şi în posesia lui, că nu se putea altfel. Review la toate, curând. happy

Produsele Apidava se pot comanda şi de pe net, iar în Cluj le găsiţi şi la Casa Bio, când nu vin ei cu standul la ceva târg."


MAI MULTE IMPRESII DESPRE PRODUSELE APIDAVA PE SITE-UL SIGINEI www.sigina.ro
,
ultimul articol al ei fiind intitulat:

"Sunt TOATĂ un lapte şi-o miere…parfumată, naturală, ecologică… :)" by Sigina.
merita sa intrati la ea pe site, fiindca cu aceeasi savoare ea va recomanda si alte produse apicole, unele dintre ele specialitati cu miere facute de diferiti apicultori, dar si unele produse cosmetice de buna calitate si accesibile ca pret.

Dupa cum spuneam se cunoaste ca Sigina e ardeleanca de-a noastra, ca intotdeauna pune in balanta calitatea produselor / versus pret, si prezinta doar produse testate de ea in prealabil.

Felicitari Sigina!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu